Профил на компанијата Erhardt+Leimer

 

 

Во 1931 година Erhardt+Leimer ја разви првата прецизна механичка единица за текстилната индустрија и со тоа рано ги постави стандардите во производството на текстил.


Со повеке од 80 години искуство Erhardt+Leimer е денес водечка компанија  во светот, специјализирана во автоматизацијата на технологијата на moving webs производствата,која нуди различни степени на интеграција во сите индустрии.


Erhardt+Leimer е светски лидер во развој на системите за контрола, регулација и инспекција, и нуди апликации за текстилна, графичка индустрија, производство на пластика,хартија, гума, картон, хигиенски продукти, батерии ...

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИ ПО ИНДУСТРИИ

 

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИ ПО ТИП

 

СПЕЦИЈАЛНИ АПЛИКАЦИИ

 

Не можете да го најдете вистинскиот производ во портфолиото на Erhardt-Leimer?
Кажете ни ги Вашите потреби и предизвици за Вашиот бизнис, и ние ке Ви помогнеме да ја пронајдете вистинската солуција за долгорочни бенефиции за Вашата компанија.

 

Е-пошта