СИСТЕМИ

 

e+l.jpg

Erhardt+Leimer

Системи за контрола, регулација и инспекција за индустрии кои користат репроматеријали и готови производи  во ролни.

 

 

 

повеќе

hip-mitsu.jpg

Hip-Mitsu

Уреди за нанесување на hot melt лепила и ламинирање. Изработка на поединечни глави за нанос на лепила, мешачи или комплетни линии по систем “клуч на рака”.

 

повеќе

LT WasteTech 80-140.png

Lundberg Tech

Смалете ја количината на  својот индустриски отпад со помош на линиските системи за прифаќање, режење, собирање и компримирање на отпадниот материјал.

 

 

повеќе