Профил на компанијата Deublin

 

Deublin е лидер во  производство на ротациони глави (спојки) за индустриски потреби и во секторот за обновлива енергија.

 

Ротационата глава (спојка) е махничка направа која овозможува трансфер на течност под притисок од стационарен извор до ротирачки машински делови како  ролери, ваљаци, цилиндри ротирачки табли, вретена или погонски делови за загревање/ладење и пренос на хидраулична сила.

 

Градејќи децениско искуство во имплементација на барањата при апликации со ротирачко движење, DEUBLIN дизајнира електрични лизгачки прстени (slip rings) за да ги задоволи барањата во захтевни средини. Технологијата на долготраен лизгачки прстен обезбедува постојана и сигурна изведба, како и функционирање без одржување.

 

Сите Deublin производи се 100% тестирани пред испорака на странките и се произведени со најмодерни процеси на производство (state-of-the-art).

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИ ПО ИНДУСТРИИ

 

ПРОИЗВОДИ ПО ТИПОВИ

 

РОТАЦИОНИ ГЛАВИ ПО МЕРКА

 

Не го најдовте потребниот производ во портфолиото на Deublin? Заедно со инженерингот во Deublin можеме да понудиме изработка на посебни ротациони споеви по специфични барања. Дизајнирањето на рото главите може да биде од мали модификации на постоечките глави, до комплексен дизајн на сосема нови ротациони единици и спојки.


Пишете ни и ке ви помогнеме во дизајнирање на рото глава според Вашите потреби.

 

Е-пошта