ПРОИЗВОДИ И КОМПОНЕНТИ

 

deublin.jpg

Deublin

Водечки производител на ротирачки заптивни глави за индустриски потреби и во секторот за обновлива енергија.

 

повеќе

Navi_Vorwald_Produkte.jpg

Neuenhauser Vorwald

Пнеуматски и механички експазиони осовини, експанзиони спојки,стегачи на глави и адаптери.

 

 

повеќе

cleabrasol-small-new.jpg

cleabrasol

Органска емулзија за чистење на машини за преработка на пластика (каландери, екструдери, машини за бризгање и дување фолии).

 

повеќе

bobotex.png

Bobotex

Целиот спектар на високо-квалитетниобвивки за ролери за текстил, фолија, хартија и печатарска индустрија.

 

повеќе

СИСТЕМИ

 

e+l.jpg

Erhardt+Leimer

Системи за контрола, регулација и инспекција за индустрии кои користат репроматеријали и готови производи  во ролни.

 

 

 

повеќе

hip-mitsu.jpg

Hip-Mitsu

Уреди за нанесување на hot melt лепила и ламинирање. Изработка на поединечни глави за нанос на лепила, мешачи или комплетни линии по систем “клуч на рака”.

 

повеќе

LT WasteTech 80-140.png

Lundberg Tech

Смалете ја количината на  својот индустриски отпад со помош на линиските системи за прифаќање, режење, собирање и компримирање на отпадниот материјал.

 

 

повеќе