Профил на компанијата Erhardt+Leimer

 

 

Во 1931 година Erhardt+Leimer ја разви првата прецизна механичка единица за текстилната индустрија и со тоа рано ги постави стандардите во производството на текстил.


Со повеке од 80 години искуство Erhardt+Leimer е денес водечка компанија  во светот, специјализирана во автоматизацијата на технологијата на moving webs производствата,која нуди различни степени на интеграција во сите индустрии.


Erhardt+Leimer е светски лидер во развој на системите за контрола, регулација и инспекција, и нуди апликации за текстилна, графичка индустрија, п-во на пластика,хартија, гума, картон, хигиенски продукти, батерии ...

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИ ПО ИНДУСТРИИ

 

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИ ПО ТИП

 

СПЕЦИЈАЛНИ АПЛИКАЦИИ

 

Не можете да го најдете вистинскиот производ во портфолиото на Erhardt-Leimer?
Кажете ни ги Вашите потреби и предизвици за Вашиот бизнис, и ние ке Ви помогнеме да ја пронајдете вистинската солуција за долгорочни бенефиции за Вашата компанија.

 

Е-пошта