ПРОИЗВОДИ

 

deublin.jpg

Deublin

Водечки производител на ротирачки заптивни глави за индустриски потреби и во секторот за обновлива енергија.

 

 

повеќе

e+l.jpg

Erhardt+Leimer

Системи за контрола, регулација и инспекција за индустрии кои користат репроматеријали и готови производи  во ролни.

 

повеќе

Navi_Vorwald_Produkte.jpg

Neuenhauser Vorwald

Пнеуматски и механички експазиони осовини, експанзиони спојки,стегачи на глави и адаптери.

 

 

 

повеќе

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОИЗВОДИ

 

bobotex.png

Bobotex

Целиот спектар на високо-квалитетниобвивки за ролери за текстил, фолија, хартија и печатарска индустрија.

 

повеќе

hip-mitsu.jpg

Hip-Mitsu

Машини за Hot melt лепење,каландери за ламинирање, системи и опрема  за Hot melt лепила.

 

 

 

повеќе

cleabrasol.JPG

cleabrasol

Органска емулзија за чистење на машини, екструдери во индустријата за пластика.

 

 

 

повеќе